Raynor Arkenbout sluit comeback GTST uit

19 november 2014 16:38 | sterren | Door Televizier

© mikebreeuwer.com - KRO

Raynor Arkenbout schitterde vanaf 2010 tot en met 2012 als Edwin Bouwhuis in GTST. De acteur keert voor geen goud meer terug in de populaire RTL 4-soap.

Bas Muijs wil niets liever dan terugkeren in GTST, maar die mening wordt niet gedeeld door voormalig soapie Raynor Arkenbout. Zijn personage Edwin Bouwhuis stierf destijds aan ebola. “Van GTST heb ik onwijs genoten en ik had die praktijkervaring voor geen goud willen missen, maar je zult mij er nooit meer zien terugkeren. Ook niet in de rol van tweelingbroer of iets dergelijks”, vertelt hij in Privé.

Raynor Arkenbout

Raynor Arkenbout studeert momenteel aan de filmacademie in Brussel. Op deze manier probeert hij zich te ontwikkelen tot een volwaardig film- en/of televisiemaker. “Laat mij het product maar maken, dan mogen anderen het uitvoeren. Daar haal ik nu mijn voldoening uit.“

GTST

Raynor Arkenbout mag dan wel werken aan een carrière achter de schermen, toch is het goed mogelijk dat we hem nog een keer op televisie voorbij zien komen. “Misschien, uiteraard zal ik een mooie rol in een onwijs gaaf project niet afslaan. Maar verder hebben we in Nederland te maken met een oververzadigde markt waar het ellebogenwerk is tussen de verschillende acteurs. Dat hoeft voor mij niet zo”, besluit hij. Raynor Arkenbout was voor het laatst op de Nederlandse televisie te zien in de KRO-serie Vrijland.

De Belg Christophe Haddad keert wel terug in GTST.

Meer over