Mattie Valk confronteert haar

Marieke Elsinga reageert: is zij De Eekhoorn in The Masked Singer?

20 november 2023 14:37 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP/Eva Plevier

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren sinds The Masked Singer is begonnen. Wie o wie zitten er deze keer in de gemaskerde karakters? Veel mensen hebben bij De Eekhoorn wel een idee: Marieke Elsinga

Mattie Valk kon het niet laten om zijn radiocollega te confronteren in hun ochtendshow op Qmusic.

Marieke Elsinga

"Jij bent dit maar daar ga ik natuurlijk geen antwoord op krijgen, want dan zou het spel in principe voorbij zijn." Hij stelt daarom maar een andere vraag. "Zou je het eventueel leuk vinden om aan The Masked Singer mee te doen?" Daar kan Marieke kort en bondig over zijn. "Ik zou het heel leuk vinden en ik zou dit ook best wel kunnen zijn."

De Eekhoorn

Mattie lijkt in ieder geval overtuigd van Mariekes deelname en neemt ook nog even de hints door. "De Eekhoorn komt van de droge woestijnen tot de klamme Filipijnen. De droge woestijn is Dubai, daar heb jij gewerkt, en de klamme Filipijnen is de opnamelocatie van Expeditie Robinson, daar heb jij ingezeten."

Bekijk ook: alles over The Masked Singer

Video

Marieke houdt haar lippen verder stijf op elkaar, maar lacht wel een beetje ongemakkelijk zoals je kunt zien in de onderstaande video. Zou het dan écht?

Meer over