Hoe gaat het er aan toe?

Realityserie over K3 binnenkort te zien bij NPO Zappelin

29 april 2022 13:55 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Paul Bergen

Afgelopen november zagen we tijdens de talentenjacht K2 Zoekt K3 hoe de meiden popgroep weer compleet werd met de Nederlandse Julia Boschman. Maar hoe is het haar de afgelopen maanden vergaan en hoe gaat de samenwerking? Dat is binnenkort te zien in de realityserie K3 een Nieuwe Start.

Nadat Julia werd gekozen tot nieuw lid van K3, werd ze meteen gevolgd door een cameraploeg. Zo is onder meer te zien hoe Julia zich samen met de andere K3-zangeressen Hanne Verbruggen en Marthe DePillecyn voorbereidt op het uitbrengen van hun eerste single en een grote show in het sportpaleis Antwerpen.

“We doen veel meer”

"Ik vind het leuk dat onze fans nu te zien krijgen hoe mijn eerste maanden bij K3 zijn verlopen,” zegt Julia. "Iedereen kent ons van de optredens, films en liedjes. Maar we doen nog zoveel meer. Dat gaat men straks zien,” aldus Marthe.

Ruim een jaar geleden kondigde Klaasje Meijer aan na vijf jaar te stoppen bij K3, om haar horizon te verbreden. Direct daarna stroomden de aanmeldingen voor een vervanger binnen. Uiteindelijk was Julia Boschman dus de gelukkige.

K3 een Nieuwe Start is van 2 tot en met 6 mei elke ochtend te zien op NPO3.

Meer over