Eind mei te zien

Realityserie van Roy Donders krijgt een nieuw seizoen

16 februari 2024 08:10 | sterren | Door Tessa Kok

© TLC
Goed nieuws voor fans van Roy Donders, want zijn realityserie krijgt een nieuw seizoen. De nieuwe reeks van Roy Donders Altijd Wat Bijzonders wordt, net als het eerste seizoen, uitgezonden bij TLC en op discovery+.

Tweede seizoen

Realityster Roy Donders liet eerder al doorschemeren dat hij een tweede seizoen van zijn realityserie wel zag zitten. Nu is de tweede reeks dan officieel bevestigd. In de serie volgen kijkers het leven van Roy en zijn vriendin Michelle. Het eerste seizoen draaide voornamelijk om de zwangerschap van Michelle en de komst van hun dochtertje Romi.

In het tweede seizoen komen de eerste verjaardag en doop van Romi voorbij en krijgen kijkers een kijkje in de voormalige kliniek van Donders, die nu wordt omgetoverd tot een wellness & spa. Ook wordt er gewerkt aan de biografie van Roy en zien we B&B-gasten verwelkomd worden in hun paleisje in Tilburg.

Reeks vol nieuwe avonturen

''Michelle en ik hebben kei veel zin in weer een nieuw seizoen!’’, laat Donders uit over de nieuwe reeks. ''Na een megadrukke, maar hele fijne periode als kersverse ouders komt er weer van alles nieuws op ons pad. Ons dochtertje Romi wordt dit jaar alweer 1 jaar en dat betekent ook dat zij gedoopt wordt. Bij ons is dat altijd een heel groot ding dat uitbundig wordt gevierd! Ook kunnen we niet wachten om onze wellness & spa-suite aan huis te openen, maar daar moet eerst nog wel erg veel aan gebeuren... Genoeg leuke dingen dus waar iedereen weer van kan meegenieten!"

Het tweede deel van realityserie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders is vanaf eind mei te zien op TLC en discovery+. De officiële startdatum is nog niet bekendgemaakt. 

Meer over