Realityshow Lindsay Lohan loopt vertraging op

Het is nog maar de vraag of actrice Lindsay Lohan volgend jaar te zien is in haar realityserie op Oprah Winfrey’s tv-zender OWN. De show heeft dankzij het gedrag van La Lohan behoorlijke vertraging opgelopen.

''Ze doet nooit wat ze belooft. Ze annuleert constant afspraken en is erg wispelturig'', vertelt een bron uit het productieteam aan The New York Daily News. De producenten maken zich dan ook ernstige zorgen over de vertraging.

Frustratie

''Van begin af aan was het frustrerend om aan dit project te werken'', gaat de insider verder. "Het draait allemaal om Lindsay en het is duidelijk dat ze geen respect toont voor de cameraploeg.''

Alcoholverslaving

Actrice Lindsay Lohan heeft te kampen met een alcoholverslaving. Ze is al diverse keren opgenomen in een kliniek om af te kicken. Nadat de actrice de rehab verliet, tekende ze bij Oprah een contract voor een achtdelige realityserie. Maar het zou een absolute ramp zijn om met haar samen te werken.

OWN

Een woordvoerder van OWN laat in een reactie weten dat Lindsay de opnames voortzet.

Feestbeest Lohan

De alcoholverslaving van Lindsay Lohan houdt de Amerikaanse tabloids al ongeveer tien jaar bezig. De problemen begonnen waarschijnlijk in 2004, toen Lindsay’s relatie met That 70’s-Acteur Wilder Valderrama op de klippen liep. Na de breuk viel de actrice kilo’s af en werd ze vaste gast op ieder wild feestje in Hollywood.

Films

Lohan’s carrière is tegenwoordig ondergesneeuwd geraakt door alle roddels en achterklap. Toch maakte ze als jonge actrice furore in succesvolle Hollywoodtitels als The Parent Trap, Mean Girls en Freaky Friday.

Reageren