'Pijnlijke beslissing'

Realityster Dave Roelvink en Jazzlyn zetten punt achter relatie

27 december 2023 17:22 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Dave Roelvink en Jazzlyn hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten. De 29-jarige realityster en zijn ex hebben samen een zoontje, genaamd Dean.

"Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben", begint Dave zijn verhaal op Instagram Stories. "De belangrijkste reden voor het beëindigen van onze relatie is dat we beiden al een tijdje het gevoel hebben dat we eigenlijk alleen nog maar bij elkaar zijn voor onze zoon."

Geen ruzie

In 2021 werd zoon Dean geboren. De realityster benadrukt dat er geen ruzie in het spel is tussen beide partijen. "Nu het standaard riedeltje dat we goed uit elkaar zijn gegaan, maar dat is wel echt wat de situatie is. Gelukkig is er geen ruzie en hebben we samen deze pijnlijke beslissing in goed overleg genomen."

Verslaving

Roelvink werd tijdens zijn relatie met Jazzlyn opgenomen in een afkickkliniek voor een drank- en drugsverslaving. Ook kreeg hij de voorbije periode te maken met een terugval. In zijn bericht woensdag verwijst hij daar ook naar. "Verder werk ik dagelijks nog hard aan mijn herstel en focus ik mij nu in deze moeilijke periode op mijn zoon en mijn familie."

Dave

Meer over