Reallifesoap Andy van der Meijde eind februari van start op SBS 6

14 januari 2014 11:01 | sterren | Door Televizier

Het leven van voetballer Andy van der Meijde, zijn verloofde Melisa en hun kinderen is vanaf 28 februari te volgen in een reallifesoap op SBS 6.

Voor de soap Andy en Melisa werd alles in het leven van de oud-voetballer en zijn grote liefde vastgelegd op camera. Zo is bijvoorbeeld te zien hoe Andy een cursus volgt om voetbaltrainer te worden.

Conflicten

Naast voetbal is bankhangen ook een van Andy’s grote hobby’s, dit tot ergernis van zijn vrouw Melisa. Zij runt een drukke kapperszaak en moet ondertussen ook nog het huishouden doen. Dit zorgt ongetwijfeld voor conflicten en mooie reality-tv.

Wedstrijden

Niet alleen de dagelijkse beslommeringen, maar ook Andy’s emotionele weerzien met zijn dochter in Engeland en zijn wedstrijden met het gelegenheidsteam Lucky Ajax komen in de soap voorbij.

Andy van der Meijde

Andy van der Meijde speelde jarenlang als aanvaller voor clubs als FC Twente, Ajax en Everton. Ook voetbalde hij zeventien interlands voor het Nederlands Elftal. Zijn laatste wedstrijd was de verloren halve finale tegen Portugal tijdens het EK 2004.

Melisa Schaufeli

Melisa Schaufeli is bekend van haar deelname aan het realityprogramma Paradise Hotel en was te zien in De Gouden Kooi. Ook poseerde ze twee keer voor de Playboy. Tegenwoordig runt Melisa een succesvolle kapperszaak. De ex-playmate heeft een zoon (Nino) uit een eerdere relatie en samen met Andy twee kinderen: Lily en Rox.

SBS

Het Apeldoornse familieleven van Andy en Melisa is vanaf 28 februari om 20.30 uur wekelijks te volgen op SBS 6.

Meer over