Reallifesoap over huwelijk Patty Brard nu toch echt een feit

21 mei 2014 13:51 | sterren | Door Televizier

© Nick van Ormondt / RTL

Patty was al eerder in gesprek met SBS 6 over een programma. Toen had ze nog haar reserves bij een zoveelste reallifesoap over haar leven, maar nu heeft de diva er toch zin in.

Hoewel ze eerst nog haar twijfels had, accepteert Patty Brard nu toch dat verschillende camera's haar zullen volgen in de aanloop naar haar huwelijk met Antoine, zo vertelt de presentatrice in haar column in Weekend. En die aanloop blijkt nog een heel gedoe te zijn. Maar liefst zes afleveringen wil SBS 6 over Patty en haar huwelijksplannen uitzenden.

Smoes op smoes

In haar column vertelt Patty: "Ik zeg je, die reallifesoap wordt een prachtig aandenken aan één van de moeilijkst realiseerbare huwelijken ooit.” Naar eigen zeggen heeft de presentatrice een ‘trouwma’ na drie eerdere huwelijken. Antoine vroeg haar steeds opnieuw ten huwelijk. "Ik verzon smoes op smoes. Het laatste excuus was: 'Eerst bouwen, dan trouwen!', doelend op onze verbouwing die langer duurde dan verwacht. Maar nu is het klaar en staat niets de grote dag meer in de weg."

Ok, we doen het maar weer

Patty geeft toe dat ze de camera’s liever niet meer zo dichtbij wilde hebben als in eerdere reallifesoaps. Zo speelde ze behoorlijk open kaart in programma’s als Patty’s Posse en Pat’s Life. En toch geeft ze weer toe: “Niemand, inclusief ikzelf, had gedacht dat het er ooit nog van zou komen. Maar ik heb mijn leven op de rails. Ik zit goed in mijn vel, heb een lieve man, een meer dan heerlijk dak boven mijn hoofd en een vast inkomen. Na acht jaar met Antoine is er eindelijk rust in de tent."

Eerdere huwelijken

Dat Patty over 'trouwma' spreekt is niet voor niks. Ze trouwde op 24-jarige leeftijd met presentator Ron Brandsteder en scheidde een jaar later van hem. Vervolgens leek de Italiaanse zakenman Carlo Nasi de gelukkige, maar niet voor lang. Ze probeerde het nog met de Groningse zanger René Muthert, maar ook driemaal was voor Brard geen scheepsrecht. Het is te hopen voor de diva dat Antoine haar wel gelukkig kan maken.

Meer over