Reinout Oerlemans mag weg uit AMC na hartaanval

19 maart 2014 11:17 | sterren | Door Televizier

Reinout Oerlemans heeft het ziekenhuis verlaten. Op 9 maart kreeg hij een hartaanval, waarna hij zelf naar het ziekenhuis reed en zich liet opnemen. De tv-producent zal thuis verder revalideren.

Reinouts vrouw Daniëlle laat weten in een verklaring: "Na tien emotioneel zware dagen mag Reinout vandaag weer naar huis. De afgelopen dagen zijn heftig geweest maar we kunnen naar omstandigheden met een redelijk goed gevoel huiswaarts keren. Het hart is door het grote infarct wel beschadigd maar met de juiste instelling en training kan er veel bereikt worden.”

Amerika

Na de verkoop van zijn bedrijf Eyeworks aan Warner Bros, besloot Oerlemans met zijn gezin naar Amerika te verhuizen. Dat gaat nog steeds door. "We zien de toekomst positief tegemoet en we gaan ons langzaam voorbereiden op ons vertrek naar Amerika deze zomer. We willen iedereen danken voor de lieve hartverwarmende berichten, bloemen en kaarten”, aldus Daniëlle.

Nadat Reinout getroffen werd door een hartaanval tijdens een hockeywedstrijd vorige week, onderging hij meteen een openhartoperatie.

RamBam-verslaggever Lex Uiting zorgde voor onrust toen hij een geluidsfragment liet horen en beweerde daarin aan Reinouts ziekenhuisbed te staan.

Meer over