Merel haalt flink uit

Relatie van Bachelor Thomas van der Vlugt en Merel voorbij

28 juni 2022 10:05 | sterren | Door Janine van Rooden

© Instagram @thooootje

De liefde tussen Thomas van der Vlugt en Merel Beks is over en uit. Ze kwamen dolgelukkig terug na hun Bachelor-avontuur, maar helaas is de romance nu toch gestrand. Merel is not amused over hoe de relatie is beëindigd en haalt flink uit naar de presentator van StukTV.

Ze doet haar verhaal in een uitgebreide post op Instagram.

'Niet meer samen'

Merel plaatst een afbeelding van een gebroken hart, gevolgd door een foto van haar en Thomas in gelukkiger tijden. "Lieve allemaal, ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen, want eerlijk gezegd weet ik het ook niet zo goed", begint ze haar bericht. Daarna valt ze maar gelijk met de deur in huis: "Thomas en ik zijn niet meer samen." En dat kwam voor de Bachelor-deelneemster als een totale verrassing. "Twee weken geleden zei Thomas dat hij niet meer kon, dat alles teveel was. En dat kwam voor mij behoorlijk uit het niets en plotseling. Over zoiets praat je."

'Voor schut gezet'

Vervolgens haalt Merel flink uit naar haar inmiddels ex-vriend. "Ik voel me voor schut gezet dat Thomas vrijdag nog zei dat we aan het daten waren en wist dat ik er keihard voor wilde werken en hij ondertussen andere dingen deed (...) Ik schaam me diep dat ik alles heb geloofd en hem keer op keer geloofde." Ze sluit haar bericht af met: "Ik ben enorm verdrietig en kan het allemaal niet geloven en ik heb tijd nodig."

Je kunt het hele bericht van Merel hieronder lezen.

Meer over