Nieuwe woning mogelijke aanwijzing

'Relatiebreuk Montana Meiland hing al langer in de lucht'

31 december 2022 10:26 | sterren | Door Jef Willemsen

© ANP
Op de valreep van 2022 werd society minnend Nederland opgeschrikt door de ogenschijnlijk plotselinge breuk tussen Montana Meiland en haar vriend Dirk. Maar was het wel zo onverwacht?

Montana Meiland en haar ex Dirk Hoogstraten maakten eerder deze week bekend dat ze na acht jaar een punt hebben gezet achter hun relatie. Het lijkt erop dat deze breuk er al even aan zat te komen.

Samenwonen

Montana en Dirk hebben nooit samengewoond. Die intentie was er wel, maar het stel kon naar eigen zeggen nooit een geschikt plekje vinden. Website Bekende Buren zet daar vraagtekens bij, niet in de laatste plaats omdat Dirk in het dagelijks leven vastgoedbelegger is met negen panden in zijn bezit.

Eigen huis

De site ontdekte ook dat Montana onlangs zelf een nieuw huis heeft gekocht in Noordwijk. Ze zette haar krabbel onder de koopakte van een eigen woning in Noordwijk met drie slaapkamers en 134 vierkante meter woonoppervlakte. Moeder Erica Renkema bevestigt de koop aan Shownieuws, waarmee indirect ook vaststaat dat samenwonen al langere tijd van de baan is.

Zelfstandig

Het viel kijkers ook al op dat Dirk niet mee was op de cruise die de Meilandjes maakten voor hun kerstspecial dit jaar. Officieel zou hij wegens werk verhinderd zijn. Over werk gesproken: in haar biografie onthulde Erica dat de relatie tussen Dirk en Montana een paar jaar geleden al in zwaar weer verkeerde omdat hij meende dat ze in de toekomst wel kon stoppen met werken. Dit was tegen het zere been van de zelfstandige Montana die er op stond haar eigen geld te blijven verdienen.

Meer over