René Froger slaat terug naar Gordon: "Ik heb geen drankprobleem!"

Voor het eerst laat René Froger zich uit over de beschuldigingen van Gordon dat hij een alcoholverslaving zou hebben. "Het is lariekoek, een onzinverhaal."

Gordon gooide eind 2015 'de beerput open'. In het interviewprogramma 5 Jaar Later deed de zanger zijn beklag over zijn Toppers-periode en dan vooral over René Froger. "Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt met die man", vertelde Goor. "Hij heeft zo’n enorm drankprobleem dat hij alles en iedereen verrot schold. Het was angstaanjagend. Monsterlijk."

Jammer

Vijf maanden lang hield René Froger zijn kaken stijf op elkaar, maar nu reageert hij dan toch op Gordon. Van een drankprobleem is absoluut geen sprake, zegt de Topper in het AD. "Ik vind het jammer dat het ooit is geopperd. Maar ik houd me er niet mee bezig, ik heb het achter me gelaten."

Af en toe een biertje

René heeft de afgelopen maanden zelfs geen druppel alcohol gedronken, vertelt hij. Hij is op dieet en is dus veel aan het sporten en gezond aan het eten. En daar hoort ook een streng drankregime bij. "Alleen stiekem af en toe een biertje", lacht de inmiddels 11 kilo lichtere Topper. "En nee, dat was niet moeilijk."


Reageren