René Froger trekt het niet meer

Maandag werd bekend dat de zanger al zijn optredens tot 7 augustus heeft geannuleerd. Zijn stem zou rust nodig hebben. Nu blijkt dat er toch wat meer aan de hand is.

Het is toch niet alleen de stem van de zanger die het rustig aan moet doen. Ook de zanger zelf moet rust nemen. "Het is een kwestie van 'te veel hooi op zijn vork genomen", zegt Natasja Froger in het Algemeen Dagblad.

Verbaasd

De woordvoerder van de zieke zanger, Ludo Voeten, is verrast door het besluit van Froger. "Ik werk al een kwarteeuw nauw met René samen en dit is nooit eerder gebeurd. René gaat altijd door, zonder ook maar een moment te mopperen. Kennelijk is hij zichzelf nu toch echt tegengekomen, want hij is niet alleen vocaal op, maar ook fysiek", zegt Ludo.

Geen drama

René laat weten dat het allemaal niet zo ernstig is. "Ik heb het gewoon knetterdruk gehad. De batterij is even leeg en ik heb dringend behoefte aan veel rust. Mijn stem is volledig weg, ik ben doodmoe en totaal kapot.’’

Toch kunnen we de komende tijd niet om de zanger heen. Hij speelt samen met Roy Donders de hoofdrol in de WK-reclame van de Jumbo.

Reageren