René van der Gijp voorlopig afwezig bij Voetbal Inside

1 Juli 2016 21:33 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 5

Een nieuwe tegenvaller voor René van der Gijp. Het gaat niet goed met de gezondheid van zijn moeder, waardoor de voetbalkenner voorlopig niet te zien is bij Voetbal inside.

Wilfred Genee maakte het vervelende nieuws bekend in de vrijdaguitzending van Voetbal inside. Het viel kijkers al direct op dat Hans Kraay Jr. op de stoel van René zat. Wat de moeder van de goedlachse oud-profvoetballer mankeert is niet bekend. 

Tragedie

De broze gezondheid van zijn moeder is opnieuw een tegenslag voor Van der Gijp. Begin maart van dit jaar overleed zijn vriendin Daniëlle Sijthoff op 46-jarige leeftijd geheel onverwacht in haar slaap. Ondanks het verlies besloot René toen kort na de uitvaart weer aan te schuiven bij het voetbalpraatprogramma omdat het werk hem hielp. 

Erg voor de kiezen

Aan het eind van de uitzending vrijdag stond Hans Kraay nog even stil bij het feit dat René dit jaar behoorlijk wat voor de kiezen heeft gekregen: "Ik hoop echt dat ik niet vaak meer op deze stoel hoef te zitten, want ik moet zeggen: René krijgt het momenteel wel heel-heel-heel erg voor z'n kiezen. Dus, sterkte!" Daar sloten de andere heren zich bij aan. 

De plek van René wordt maandag waargenomen door Gertjan Verbeek. 

Meer over