Renée Gunning ontkent affaire met Jeroen Rietbergen ook

Het verhaal dat Weekend woensdag publiceerde over de affaire tussen Renée Gunning en Jeroen Rietbergen klopt volgens het Gooische Meisje van geen kanten.

Woensdag publiceerde Weekend het verhaal dat Jeroen Rietbergen een affaire zou hebben met Echt Gooisch Meisje Renée Gunning (foto). Rietbergen ontkende direct en ook Renée laat nu weten dat het verhaal van geen kanten klopt.

Renée Gunning ontkent

"Ik voel me genoodzaakt op het artikel in Weekend te reageren omdat het vol onwaarheden en feitelijke onjuistheden zit", laat Renée in een verklaring weten aan RTL Boulevard. Ook laat ze weten alle commotie vreselijk te vinden voor Linda de Mol en haar vriend Jeroen.

Nooit afgesproken

Gunning vertelt verder dat ze Jeroen vijf jaar geleden spontaan ontmoette in de kledingwinkel van haar moeder. Op haar verzoek regelde hij toen kaarten voor een concert van Marco Borsato voor haar en een vriendin. "In de jaren daarna hebben wij nooit met elkaar afgesproken."

Linda de Mol

Linda de Mol had gisteren een zware dag. Zij moest de hele dag nieuwe afleveringen van Ik Hou Van Holland opnemen. Broer John de Mol liet weten: "Nee, Linda is niet verdrietig, ze is boos!"

Toch wist de presentatrice de dag goed te doorstaan. Na de opnames ging ze gewoon met mensen op de foto en dronk ze nog wat met de vaste panelleden, weet de Telegraaf.

Reageren