'Dekken en werken'

Renze Klamer in verlegenheid gebracht door Britt Dekker

13 juli 2022 13:31 | sterren | Door Janine van Rooden

© RTLXL

Britt Dekker was dinsdagavond te gast in de talkshow van Renze Klamer op RTL 4 om te vertellen over haar nieuwe bioscoopfilm Silverstar. En dat gesprek nam een hele andere wending dan Renze van tevoren had verwacht. 

Natuurlijk draait alles om paarden in de nieuwe film van Britt. Ze vond het daarom erg jammer dat haar eigen paradepaardje - George - niet zo'n grote rol kon spelen, omdat hij 'in het dekseizoen zit'. "George denkt alleen maar aan dekken op dit moment. Elk object is een potentieel." Renze vroeg daarop door en ineens nam het gesprek een hele andere wending.

Rode oortjes

De talkshowhost vroeg zich af hoe lang zo'n dekseizoen duurt bij paarden. "Van februari tot augustus en dan dekken ze om de dag. Lekker de druk eraf", antwoordde Britt enthousiast. Toen Renze opmerkte dat je op zo'n moment dan 'eigenlijk verder niks aan het paard hebt' had Britt haar woordje klaar. "Jawel, want jij kan toch ook dekken en werken tegelijk?" Dat moment zorgde voor rode oortjes bij de presentator en een lach op de gezichten van de tafelgasten en het publiek.

Bekijk het hilarische moment in de onderstaande video.

Meer over