Leuk nieuws na ontslag

Renze Klamer krijgt eigen talkshow bij RTL

22 maart 2022 15:27 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Koen van Weel
Renze Klamer krijgt na zijn ontslag bij BNNVARA een nieuwe kans bij RTL. En wat voor één. De presentator tekende vandaag een tweejarig contract en is vanaf augustus elke dag te zien in zijn eigen late night talkshow.

Hiermee voegt Renze Klamer zich in het rijtje met namen als Beau van Erven Dorens, Eva Jinek en Humberto Tan.

Renze Klamer

De presentator zelf is door het dolle heen met deze kans. "Na een paar goede gesprekken met Peter van der Vorst weet ik zeker dat RTL dé plek is waar ik mijn carrière voort wil zetten. Ik ben natuurlijk ontzettend blij dat ik de kans krijg om weer een talkshow te gaan maken", aldus de talkshowhost die eerder nog een duo vormde met Fikan Ekiz. "Daarnaast is er ook alle ruimte om als presentator en maker andere programma’s te ontwikkelen. Dat samen zorgt ervoor dat ik met veel energie en vertrouwen aan dit nieuwe avontuur ga beginnen!”

Peter van der Vorst

Peter van der Vorst, creatief directeur bij RTL, verwelkomt hem met open armen. "Hij is een uiterst waardevolle toevoeging aan ons team van het programmamakers en is breed inzetbaar. Op zowel journalistiek als entertainment gebied. In beide genres gaan we de komende jaren met elkaar bouwen aan een mooie toekomst. De late night show in augustus is slechts het begin.”

De late night-talkshow van Renze Klamer is vanaf augustus te zien op RTL4.

Meer over