Fascinerend

Ria Bremer (80) eerste deelnemer nieuw seizoen Maestro

31 juli 2019 09:43 | sterren | Door Televizier

© Michel Schnater/AVROTROS
Ria Bremer neemt de baton ter hand voor een nieuw seizoen van Maestro. De 80-jarige tv-journaliste is vanaf 27 oktober te zien in de jubileumeditie van AVROTROS-programma.

"Net als iedereen heb ik een lijstje met wat ik nog wil doen in het leven.", vertelt Ria Bremer woensdag in De Telegraaf. Op dat lijstje stond onder meer en rol in een musical, maar dat is er helaas voor Bremer nooit van gekomen. Maar: "Maestro biedt me de kans om toch nog iets muzikaals te doen. Dirigeren is iets fascinerends."

Orkest leiden

In het vijfde seizoen van Maestro neemt opnieuw een groep BN'ers plaats op de bok voor een groot orkest. Aan de bekende Nederlanders de taak om het spel van de muzikanten in goede banen te leiden. Het programma was voor het laatst te zien in 2017. Die editie werd gewonnen door actrice Maartje van de Wetering. Daarvoor ging de titel naar Leona Philippo, Spike en Lenette van Dongen.

Frits Sissing

Wie Ria Bremer vanaf 27 oktober gaan vergezellen op de bok, is nog niet bekend. Wel weten we inmiddels dat Frits Sissing weer heeft getekend voor de presentatie van de show.

Meer over