Rianne trekt in bij boer Jan: baan gevonden op Texel

22 mei 2015 15:36 | sterren | Door Televizier

© KRO

BZV's Rianne is klaar voor de oversteek naar Texel. Ze heeft een baan gevonden op het eiland en verhuist volgende week haar paard naar boer Jan.

Rianne maakt zich op om te gaan samenwonen met boer Jan, schrijft ze op de website van Boer Zoekt Vrouw. Ze heeft inmiddels een baan gevonden op Texel, waar ze al bijna gaat beginnen. "Ik heb er echt heel erg veel zin in," laat de blondine weten, "maar om tot zo ver te komen heeft wel heel wat voeten in de aarde gehad. Ik heb zo’n acht gesprekken gehad bij bedrijven en ik twijfelde heel erg tussen twee verschillende bedrijven." Uiteindelijk koos Rianne voor een functie bij een assurantiekantoor.

Paard

Door die baan komt de definitieve oversteek naar Texel heel dichtbij. "Elk weekend neem ik mijn auto weer volgeladen mee op de boot en weer leeg terug om hem vervolgens weer vol te laden," schrijft Rianne. "Wat kan een mens toch veel spullen hebben!" Ook Riannes paard gaat volgende week naar Texel verhuizen. 

Huis

De enige hobbel die Rianne nog moet nemen, is de verkoop van haar woning in IJmuiden. "Helaas is mijn huis nog niet verkocht. Ik heb tot nu toe twee kijkers gehad." Beide haakten echter af. "Hopelijk krijg ik in elk geval snel weer kijkers en dan mensen die wel een bod doen op mijn huis. Ik ben graag toch wel zo snel mogelijk mijn huis kwijt. Dat zou toch wel een hoop rust geven."

Lees ook:
De drie opvallende babynamen van boer Jan en Rianne.

Meer over