"Let niet op de zwellingen"

Richard Groenendijk open over ooglidcorrectie

Richard Groenendijk maakt er geen geheim van: hij heeft een ooglidcorrectie ondergaan. Op Instagram houdt de komiek zijn volgers op de hoogte van de grafische nasleep van de procedure. 

Eind mei hakte de 46-jarige komiek na twee jaar aarzelen de knoop door: hij wilde van zijn hangende oogleden af en maakte ondanks zijn zenuwen een afspraak bij de cosmetisch chirurg.

Chronische hoofdpijn

Naar eigen zeggen lag ijdelheid niet aan het besluit ten grondslag. Groenendijk viel de afgelopen jaren flink af na een speciaal dieet waardoor hij extra los in zijn vel kwam te zitten. Zo ook in zijn gezicht, waar de subtiel lellende huidplooien de komediant hem naast een onnodig trieste oogopslag ook smetplekken en chronische hoofdpijn opleverden. De ingreep was binnen een ochtend gepiept en al snel toonde Richard de beelden van zijn transformatie.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Zoals beloofd. Zoek de verschillen (en let niet op de zwellingen en enorme wallen) @velthuiskliniek

Een bericht gedeeld door Richard Groenendijk ⭕️fficial (@richard_groenendijk) op

Doperwten

Maar daarmee is de kous niet af. Na iedere (cosmetische) operatie is het zaak goed te koelen om de onvermijdelijke zwellingen tegen te gaan. Een koud compres helpt vaak, maar Richard vond een ander koel alternatief in zijn vriezer. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Goedemorgen allemaal. Ik doe vandaag een groentedagje. Geen pijn. Goed geslapen. #eyelift @velthuiskliniek

Een bericht gedeeld door Richard Groenendijk ⭕️fficial (@richard_groenendijk) op

Meer over:

Reageren