Richard Simmons opgenomen met buikklachten

Richard Simmons (68) kampt met ernstige buikklachten. De Amerikaanse fitnessgoeroe werd afgelopen maandag zelfs opgenomen in een ziekenhuis.

Het is het zoveelste opmerkelijke incident in het leven van Simmons die sinds 2014 een naar verluidt zelfverkozen kluizenaarsbestaan leidt.

Missing Richard Simmons

Fans van de flamboyante fitnesster maken zich al jaren zorgen om Richard. Er gingen geruchten dat hij gegijzeld zou worden door zijn Mexicaanse huishoudster, ook zou hij in stilte bezig zijn aan een geslachtsverandering. Een andere theorie stelt dat Simmons door een knieblessure niet meer kan sporten en daardoor zoveel is aangekomen dat hij niet meer in het openbaar durft te verschijnen. In de podcast Missing Richard Simmons worden al deze mogelijkheden uitgebreid belicht.

Uitdroging

Vorig jaar werd Simmons ook al opgenomen toen hij een verwarde indruk maakte. Toen bleek het te gaan om uitdroging. Ook ditmaal liet Richard in een verklaring via Facebook weten dat het goed met hem gaat. De buikklachten zijn volgens hem slechts een geval van ernstige indigestie. Bij zijn bericht plaatste Simmons een foto van zichzelf uit 2014. 

Reageren