Rik van de Westelaken eerste bevestigde Wie Is De Mol?-kandidaat

2 Oktober 2014 14:04 | sterren | Door Televizier

© NOS - Stefan Heijdendael

Molloten opgelet! NOS-nieuwslezer Rik van de Westelaken is officieel de eerste, bevestigde deelnemer aan het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?. 

Rik maakte zijn deelname bekend via een zelfgemaakt filmpje dat op de Wie Is De Mol? site werd geplaatst en hier onder te zien is. Langzaam maar zeker onthulde Rik zichzelf, met de woorden: "Eindelijk mag ik het zeggen... Ik doe mee aan Wie Is De Mol?".

Cadeautje van Art Rooijakkers

De onthulling van de eerste deelnemer aan het populaire, Gouden Televizier-Ring winnende programma is eigenlijk een cadeautje van presentator Art Rooijakkers. Tijdens de eerste stemronde van de Gouden Televizier-Ring riep Art alle fans van het programma te stemmen op Wie Is De Mol? Junior in de Gouden Stuiver categorie. In ruil voor stemmen, zou Art wat verklappen over de komende reeks.

Kandidaten Wie Is De Mol? 2015 nog grotendeels onbekend

Nu de jeugdversie van de show bij de laatste drie kanshebbers zit, lost Rooijakkers zijn belofte in. Wanneer de andere kandidaten bekend worden gemaakt is nog niet bekend. In voorgaande jaren kozen de makers ervoor de lijst met namen vlak voor het Gouden Televizier-Ring Gala naar buiten te brengen, in een subtiele poging zich extra in de kijker te spelen bij de stemmers.

Nu het programma vorig jaar de ring won, lijkt die noodzaak te ontbreken.

Meer over