Rimke is blij dat Boer Zoekt Vrouw afgelopen is

24 Maart 2015 15:49 | sterren | Door Televizier

© KRO

Rimke heeft van Boer Zoekt Vrouw genoten, maar is opgelucht dat het nu klaar is. "Nu kan ik in de kapsalon weer gesprekken voeren die er toe doen."

Boer Tom en Rimke zijn niet meer samen, bleek maandag bij de BZV-nabeschouwing in De Wereld Draait Door. De Friese kapster heeft geen spijt van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw, maar is blij dat het er nu op zit.

Kapsalon

"Ik heb ervan genoten, maar het is heerlijk dat het tijdelijk is geweest," vertelt Rimke aan het AD. "Nu kan ik in de kapsalon tenminste weer gesprekken voeren die er toe doen." Ze moest al die maanden geheim houden hoe Boer Zoekt Vrouw afliep voor haar en TomToen bleek dat de twee geen relatie meer hadden, kreeg Rimke veel lieve reacties: "Mensen vinden het jammer voor je. Een verbroken relatie is altijd jammer, het is niet wat je hoopt."

Vrienden

Rimke heeft nog goed contact met Tom. "Ik spreek hem nog geregeld. Er komt veel op je af en we hebben aan een half woord genoeg. Bovendien zorgt de KRO voor goede nazorg." De kapster en de boer uit Nieuwe Niedorp zijn dus wel vrienden gebleven. Wie uiteindelijk besloot dat de liefde over was, wil Rimke niet kwijt. En ze denkt nog even niet aan een nieuwe vlam: "Eerst even rustig alles laten bezinken."

Lees ook:
Boer Tom is definitief geen setje met Rimke.

Meer over