Rob Geus wordt opnieuw vader

28 april 2017 15:24 | sterren | Door Televizier

© SBS

Rob Geus wordt voor de tweede keer vader. Het heuglijke nieuws maakte hij samen met zijn vrouw Suzanne bekend via Instagram. “Eindelijk mogen we het delen met iedereen”, schrijft Rob.

Rob Geus en zijn vrouw Suzanne maakten vrijdag bekend dat ze vader en moeder worden. “Wij beseffen ons als geen ander, dat het heel bijzonder is dat we in blijde verwachting zijn van ons klein wondertje”, schrijft de keurmeester op zijn Instagramaccount. Suzanne is op 3 november uitgerekend. Het is nog niet bekend of het een jongetje of een meisje is.

Rob Geus

Het wordt het eerste kindje van Rob en Suzanne, die elkaar in 2015 het jawoord gaven. Van gezinsuitbreiding was toen nog geen sprake, al gaf Rob eerder dit jaar al aan dat hij een kind wil met zijn grote liefde. “De kinderwens is er, maar je haalt kinderen niet zomaar bij de bakker”, vertelde hij aan RTL Boulevard.

Dochter

Rob heeft al een dochter uit een eerdere relatie met zijn ex Miranda. Die liefdesbetrekking liep in 2012 stuk, nadat ze zeven jaar lang lief en leed hadden gedeeld. De dochter van de SBS-presentator schittert in het onderstaande Instagrambericht.

Meer over