Kloppen want de bel doet het niet

Rob Kemps houdt niet van verrassingen

27 november 2022 10:39 | sterren | Door Marjolein Vos

© Amy van Leiden/MAX
We kennen hem als zanger en entertainer van Snollebollekes en sinds kort ook als presentator van Ik Hou Van Holland en Chansons!. Rob Kemps was gisteravond te zien in Sterren op het Doek waarin er portretten van hem worden gemaakt en hij ondertussen geïnterviewd wordt. En daarin vertelt hij dat hij niet opendoet als de bel gaat.

De aflevering met Rob Kemps was de best bekeken aflevering van Sterren op het Doek tot nu toe.

Geen verrassingen

Kemps vindt verrassingen helemaal niks. Zo moeten mensen bijvoorbeeld niet onverwachts bij hem aan de deur komen. "Als ik alleen thuis ben en de bel gaat, dan doe ik niet open. Mensen, die me kennen, bellen van te voren even en die weten ook dat ik dat niet fijn vind. Als ik geen zin heb om open te doen, dan doe ik niet open."

Awkward

Aan de eettafel zorgt dit nog wel eens voor ongemakkelijke momenten. "Ik kan dan heel makkelijk zeggen: laat maar bellen. Zij voelt zich dan toch bezwaard. 'Ja, maar hij kijkt door het raam', zegt ze dan. Laat lekker kijken. Ik ben toch niet verplicht om open te doen." De Links Rechts-zanger maakt zich in ieder geval geen zorgen om wat er over hem wordt gedacht op zo'n moment. "Hopelijk denken ze dat ik lekker zit te eten."

Van Nieuwkerk

In de aflevering was geen aandacht voor het gedoe rondom Matthijs van Nieuwkerk waarmee Kemps Chansons! maakt. Deze aflevering was al daarvoor opgenomen. De vraag is of hun programma samen nog doorgaat nu Van Nieuwkerk gestopt is bij BNNVara.

Meer over