'Nu ben ik aan de beurt'

Rob Kemps lacht om kritiek van ‘zijn grote voorbeeld’ Johan Derksen

19 augustus 2022 10:42 | sterren | Door Esther Hut

© William Rutten

Rob Kemps moest eigenlijk heel hard lachen toen Johan Derksen afgelopen week verklapte dat de zanger een eigen talkshow krijgt op SBS6 en dat hij denkt dat het een grote flop gaat worden.

In zijn podcast Groeten uit het Zuiden! vertelt Rob dat hij afgelopen week lekker naar Vandaag Inside aan het kijken was, zoals elke dag, en opeens zijn naam genoemd werd door Johan. "Johan is gewoon Johan. Als Ellie Lust of iemand anders aan de beurt is, lig ik helemaal onder de bank. Dus als je zelf aan de beurt bent, moet ik daar ook om lachen", zegt de Snollebollekes-zangers.

Televisiepersoonlijkheid

Johan gaf in de uitzending aan dat hij vindt dat Talpa roofbouw op Rob pleegde. "Ik wil hem best wel helpen, maar ik heb het format gezien. Dat wordt een hele grote tv-flop,” zei hij nog. "Roofbouw vind ik meevallen,” zegt Rob. Maar als hij een gast zou willen in zijn show is het Johan wel. "We zijn bezig bij Talpa om iets te maken, iets met mij, en inderdaad, ik zou daar heel graag Johan Derksen bij betrekken. Je kan van hem vinden wat je wilt, maar als er nu anno 2022 nog een televisiepersoonlijkheid is, of je het nou met hem eens bent of niet, dan is dat Johan Derksen."

Allemaal in ontwikkeling

Dat de talkshow van Rob er komt is inmiddels bevestigd door SBS, maar wat voor format we kunnen verwachten is nog niet duidelijk. "Het is allemaal in ontwikkeling. Als een format nog in ontwikkeling is, dan is het moeilijk. Als ik er nu iets over zeg en later is dat niet zo, dan ben ik een eikel," aldus Rob.

Ik Hou van Holland

Het wordt in ieder geval een druk jaar voor hem want vanaf 3 september zien we Rob terug als presentator van Ik Hou van Holland als vervanger van Linda de Mol.

Meer over