Openhartige gesprekken

Robbert Rodenburg gaat 24 uur met... maken

2 september 2022 13:16 | sterren | Door Marjolein Vos

© Tom Cornelissen
YouTuber en interviewer Robbert Rodenburg wil het bekende format 24 uur met... een nieuw leven in blazen. René van der Gijp maakte dit in Vandaag Inside bekend omdat hij gevraagd is om deel te nemen.

De kans dat we Van der Gijp terug gaan zien is overigens klein. Naar eigen zeggen 'zit hij nog liever in een tbs-kliniek dan dat hij zich vrijwillig 24 uur laat opsluiten met de interviewer'.

24/7

Het format 24 uur met... was een succes tussen 2008 en 2016. Verschillende gasten lieten zicht 24 uur vrijwillig opsluiten met een interviewer. Zo ontstond er gaandeweg een band en kwamen er open gesprekken. De eerste zeven seizoenen was de interviewer Wilfried de Jong en daarna volgde Theo Maassen hem op voor drie seizoenen.

Open kaart

En met open gesprekken weet Rodenburg wel raad. In zijn serie Open Kaart heeft hij al verschillende grote BN'ers voor de camera gehad. Zo sprak hij onlangs met Sylvie Meis over haar liefdesleven. Ook André van Duin, Martien Meiland, Bilal Wahib en Bridget Maasland kwamen al eens langs. In de maand augustus maakte hij de afgeleide serie Open Kast vanwege de Pride-maand. Hierin waren onder meer Duncan Laurence en Ferry Doedens te zien. 

Met de serie Open Kaart is de YouTuber en interviewer ook genomineerd voor een Televizier-Ster Online-Videoserie 2022.

Of de nieuwe reeks 24 uur met... op televisie wordt uitgezonden of op zijn YouTube-platform verschijnt, is nog niet bekend.

Meer over