Op bovenbeen...

Roberta Pagnier laat joekel van een tijgertattoo zetten

24 juni 2019 11:11 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Roberta Pagnier is een tattoo rijker. De tv-kok liet afgelopen weekend een imposante, permanente prent op haar lijf vereeuwigen.

Via haar Instagramstories hield Pagnier haar volgers op de hoogte van de vorderingen.

Tijgertattoo

Roberta had de hitte getrotseerd om zondagochtend af te reizen naar Almelo waar ze plaats nam in de stoel van de plaatselijke tattooshop. Ze had gekozen voor een indrukwekkend, ongetwijfeld persoonlijk schouwspel: een gezinnetje dat naar de horizon loopt geflankeerd door twee tijgers. Kort daarop was te zien hoe de naald keer op keer in haar huid verdween. Naar eigen zeggen voelde Roberta er bijna niets van. 

Coureur

Een beentattoo is niet direct wat kijkers van Wat eten we zouden verwachten van de opgeruimde, immer opgewekte tv-kok die binnen een half uur de lekkerste dingen op tafel tovert. Maar als de camera's uit zijn is ze niet vies van een beetje spanning en sensatie. Zo deed ze afgelopen maand voor de tweede maal mee met de Jumbo Racedagen waar ze haar eigen angsten overwon op het circuit. Ze had meer grip op de weg dan haar concurrenten Romy Monteiro en Sandra Schuurhof die van de baan vlogen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Probeer maar eens knap te kijken met zo’n ding op je kneiter.. Dit heet een balaclava, en nee dat is geen gebakje.. #jumboracedagen @ladiesgtrace

Een bericht gedeeld door RobertaPagnier (@robertapagnier) op


Hoe Roberta's tijgertattoo er uiteindelijk ingekleurd uit komt te zien, is nog even de vraag.

Meer over