Na mishandeling agent

Robin Martens huilend bij Beau

1 Oktober 2019 10:54 | sterren | Door Irma Tomas

© Screenshot Beau
Een huilende Robin Martens kwam maandag bij Beau tekst en uitleg geven over haar aanvaring met de sterke arm zaterdagnacht. Daarbij sloeg ze een agent, al ontkende ze dat zelf nog steeds. 

Martens zat aan tafel met haar advocaat, de bekende Peter Plasman. Ze vertelde dat ze zaterdag een agent aanviel omdat ze haar goede vriend Bas wilde helpen die zomaar door de politie in elkaar werd geslagen. Ondanks de veelzeggende beelden, bleef de actrice ontkennen dat ze had uitgehaald naar de agent. 

Excuses

Robin Martens legde uit dat ze nu eenmaal niet tegen onrecht kan, altijd haar hart volgt en daarom hysterisch de politie tegemoet trad. De voormalig GTST-er ontkende dat ze dronken was. Op de suggestie van Beau dat het misschien wel een goed idee was om bij de agent in kwestie langs te gaan met een bloemetje, reageerde Robin niet erg enthousiast. Ze wilde enkel haar excuses aanbieden in het geval ze de politieman aan het schrikken had gemaakt. 

Geweld tegen politiemensen

Bij de kijkers thuis kon Robin niet direct op veel sympathie rekenen. Dat geweld tegen politiemensen de laatste tijd nogal een dingetje is, helpt natuurlijk ook niet. 

Sommige mensen konden zich wel inleven in Robin.  

Meer over