Babynieuws

Ex-GTST'er Robin Martens in verwachting van tweede kindje

8 maart 2023 14:36 | sterren | Door Tessa Kok

© ANP Kippa/Robert Meerding
Prachtig nieuws voor oud GTST-ster Robin Martens en haar vriend Benjamin. De actrice laat via een bericht op Instagram weten dat zij in verwachting is van haar tweede kindje.

Opnieuw zwanger

In augustus 2021 beviel Martens van haar eerste dochter: Makéna. Al eerder liet Robin Martens weten dat zij en haar vriend hun gezin graag willen uitbreiden. En dat moment is nu daar! Op Instagram deelt ze een paar foto's van haar gezin en brengt ze haar volgers op de hoogte van het heugelijke nieuws dat ze weer in verwachting is.

''Ik ben zwanger. Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje. Wij zijn enorm blij en heel erg drankbaar. Ik ga jullie vanaf vandaag weer lekker spammen met zwangerschap posts haha'', schrijft ze bij haar post. Ook laat ze via de post weten dat ze heel veel van haar vriend Benjamin houdt. ''Ons gezin wordt groter, jippie'', voegt ze nog toe.

Drie maanden

In Instagram stories deelt Martens dat ze inmiddels al voorbij de drie maanden is en zich dus al in het tweede trimester van haar zwangerschap bevindt. Ze laat weten dat ze zich hartstikke goed voelt, meer energie heeft en zin heeft in het tweede trimester.

Eerder in haar stories vandaag deelde de actrice een update van toen zij precies twee maanden zwanger was. Op dat moment deelde ze het volgende: ''Ik voel me over het algemeen wel goed. Wel misselijk, hoofdpijn en hormonen, maar niet zo misselijk als bij de zwangerschap van Makéna tot nu toe''. 

Meer over