Robin uit Utopia getrouwd met Gouden Kooi’s Huub

22 December 2014 17:19 | sterren | Door Televizier

© Talpa - SBS

Voormalig Utopia-deelneemster Robin Bottemanne is met Huub van Ballegooy, bekend van het reality-programma De Gouden Kooi, in het huwelijksbootje gestapt.

Robin moest Utopia in mei 2014 verlaten, nadat Marije haar naar huis had gestuurd. ''Mijn lieve kindje, ik kom weer naar je toe'', zei ze destijds tegen haar dochter. Het blijkt nu dat ze niet alleen werd herenigd met haar nageslacht, ze kon eindelijk ook meer tijd doorbrengen met haar nieuwe liefde Huub van Ballegooy.

Huub en Robin

Huub, bekend uit De Gouden Kooi, is eindredacteur bij Talpa en onder meer verantwoordelijk voor de casting van de Utopianen. Het was voor Huub waarschijnlijk liefde op het eerste gezicht, hij liet haar namelijk direct toe tot de besloten maatschappij.

Utopia

Sinds het vertrek van Robin uit Utopia hebben de twee veel tijd met elkaar door kunnen brengen. Dit is waarschijnlijk goed bevallen: de tortelduifjes zijn met elkaar getrouwd! De kersverse bruid maakte het nieuws wereldkundig via Facebook.Afbeelding

© Facebook

Chantal Janzen trouwde 15 december met Marco Geeratz, waarna het stel naar een tropisch eiland vertrok om de liefde in alle rust te vieren. Televizier.nl heeft de foto's van dit bijzondere tripje.

Meer over