Robin Williams’ erfenis zorgt voor ruzie

De familie van acteur Robin Williams kan niet meer met elkaar door een deur. De ruzie om de erfenis is zo uit de hand gelopen dat de rechter het moet oplossen.

Weduwe Susan Schneider beweert dat de drie kinderen van Robin Williams spullen hebben meegenomen uit het huis van haar en Robin. Bronnen melden dat Susan de kinderen in de dagen na Robins dood niet wilde binnenlaten, schrijft TMZ. Ze is nu naar de rechter gestapt.

Juwelen

De kinderen, Zak, Zelda en Cody, zeggen juist dat Susan het testament van Robin verkeerd interpreteert. Ze vinden dat Susan onterecht bezittingen claimt. Het zou vooral gaan om de juwelen, waar de kinderen recht op hebben. Zij zien de horloges van Robin ook als juwelen. Susan vindt van niet en wil die collectie zelf houden. 

Robin Williams

Robin Williams overleed augustus vorig jaar. Hij maakte op 63-jarige leeftijd een einde aan zijn leven. Robin was vooral bekend van zijn komische rollen, zoals in de film Mrs. Doubtfire. Susan Schneider was zijn derde vrouw en Zak, Zelda en Cody zijn kinderen uit eerdere huwelijken.

Lees ook: Robin Williams kreeg een eerbetoon tijdens de Emmy Awards.

Reageren