Rockster Gene Simmons speelt gastrol in CSI

Rockfans kunnen binnenkort genieten van Gene Simons in CSI. De Kiss-zanger heeft een gastrol te pakken in de populaire politieserie.

De CSI-producers zijn blij met de komst van Gene. ''We zijn zeer verheugd om hem in CSI te hebben'', laten ze weten aan The Hollywood Reporter. 

Moordmysterie

De zanger speelt zichzelf in een aan rock ’n roll-gerelateerd moordmysterie. Simmons is te bewonderen in de zeventiende CSI-aflevering van seizoen dertien, die in Amerika wordt uitgezonden op 12 maart.

Hall of Fame

De rockster blijft de komende tijd in het nieuws komen. Op 10 april wacht Simons en zijn band Kiss een eervolle plek in de Rock ’n Roll Hall of Fame.

Gastrollen

Popsterren spelen overigens wel vaker een rolletje in CSI. Onder meer Justin Bieber, Taylor Swift en John Mayer maakten eerder hun opwachting in de politieserie. Grappig genoeg had zelfs onze eigen BNN-babe Nicolette Kluijver in 2009 een gastrolletje in CSI New York.

CSI

Crime Scene Investigation is een populaire Amerikaanse tv-serie over een forensisch onderzoeksteam in Las Vegas. De reeks loopt al sinds 2000 en kent inmiddels de spin-offs CSI Miami en CSI New York.

Reageren