Rolf Wouters hoopt op tv-comeback

4 November 2014 14:02 | sterren | Door Televizier

© Govert de Roos

Rolf Wouters keerde zaterdagavond eenmalig terug op televisie in Ik Hou Van RTL. Tijdens de opnames realiseerde de oud-presentator dat hij het werk steeds meer mist.

Rolf Wouters is erg blij dat hij van RTL mocht deelnemen aan de jubileumshow Ik Hou Van RTL. “Ik vond het ontzettend leuk dat ik in het kader van 25 jaar RTL niet vergeten was en werd uitgenodigd. Ik heb onmiddellijk ja gezegd. Ik vond het ontzettend leuk om na negen jaar weer op een studiovloer te lopen. Dat wilde ik nog een keer meemaken en dat heb ik nu gedaan”, vertelt hij aan 3FM. 

Rolf Wouters

Rolf Wouters merkt dat hij weer zin heeft om aan de slag te gaan in Hilversum. ‘’Ik werk al lang niet meer voor televisie en begin het langzaam te missen.” 

Comeback

Rolf Wouters vertelt dat hij niet per se als presentator aan de slag wil gaan. “Ik heb de afgelopen anderhalf jaar bijna al mijn oud-collega’s weer eens uitgebreid gesproken. Wat mij wel kriebelt, is het werken achter de schermen. Het voorbereidend werk van een tv-programma. Ik besta gewoon nog.” 

Presenteren

Toch sluit Rolf Wouters een eigen tv-programma niet uit, al moet het wel bij hem passen. “Het hangt van veel dingen af. Wat Humberto doet, kan ik bijvoorbeeld niet. Ik moet niet gaan zitten”, besluit hij.

Cilly Dartell werkt momenteel ook aan haar comeback op de Nederlandse televisie.

Meer over