Romy en Roxeanne gaan trouwen

3 maart 2017 15:24 | sterren | Door Televizier

© AVROTROS/Comedy Central

Dubbel verlovingsnieuws in Hilversum: zowel Romy Monteiro als Roxeanne Hazes maakten bekend binnenkort de bruid te zijn.

Shownieuws wist als eerste te bevestigen dat Romy (24) om haar hand werd gevraagd door marinier Django van Rijn, met wie ze een jaar samen is. Het aanzoek vond plaats in het bijzijn van Romy's moeder Antje die uiteraard dolblij was.

Army wifey for lifey

Op Instagram deelt Romy een moment van geluk om het nieuws te bevestigen. Wanneer de grote dag is, is nog niet bekend. Wel is ze van plan voor goed bij haar marinier te blijven, of zoals ze zelf in het Engels en met de nodige hashtags aankondigt: "voor het leven soldatenvrouw".

Feyoncé

Roxeanne maakte op haar beurt het nieuws zelf wereldkundig via Instagram. Ze heeft sinds 2016 een relatie met Erik Zwennes, het stel liep elkaar tegen het lijf toen Roxeanne bij platenlabel Top Notch tekende en bijna dagelijks over de vloer kwam om haar album op te nemen. Al snel was het dikke mik tussen de twee die elkaar naast geliefden ook als beste vrienden zien. Eind vorig jaar namen ze al een gezamelijke tattoo.

Maar nu komt er nog eens een paar ringen bij ook. Roxeanne heeft de hashtag #feyonce al gelanceerd, een verbastering van 'fiance', de Engelse term voor verloofde en Beyoncé.

Meer over