Ron Boszhard hoopt op derde kindje

30 Juli 2014 10:40 | sterren | Door Televizier

© Michel Schnater - AVRO

De 50-jarige Ron Boszhard wil dolgraag een baby met zijn zestien jaar jongere vriendin Emily. Het zou het derde kindje zijn voor de Zappsport-presentator.

Ron Boszhard vertelt aan Story dat de tijd er rijp voor is. "We hebben nu vijf jaar een relatie, en we kunnen zeggen dat deze heel stabiel is. Je kunt het natuurlijk nooit plannen, maar wellicht hebben we op korte termijn mooi nieuws" 

Baby

Emily wil al langere tijd een kindje met de Zappsport-presentator. Ron Boszhard wilde het eerst rustig aan doen. "Ik wil eerst een jaar samenwonen. Ik vind dat je eerst samen de vier jaargetijden moet hebben doorgebracht om zo'n beslissing te nemen", zei hij daar destijds over. 

Scheiding

Ron Boszhard heeft geleerd van zijn scheiding en heeft na vijf jaar pas besloten nog een kindje te willen. De relatie is nu op het punt gekomen waarop hij er alle vertrouwen in heeft dat een kindje in een volledig gezin zal opgroeien. "Uit mijn vorige huwelijk heb ik een zoon en een dochter en door de scheiding zie ik ze niet zoveel als toen ik nog getrouwd was. Dat wil ik een derde kindje niet aandoen." 

Wie weet maakt Emily binnenkort net zo’n mooie foto als de zwangere Doutzen Kroes.

Meer over