Onverwachte familiebanden

Ronald Molendijk onthult verrassende relatie tot Patricia Paay

6 maart 2022 00:17 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Ronald Molendijk kwam in Shownieuws voor de verandering met een nieuwtje dat niets met muziek te maken had: de dj verklaarde dat hij familie is van Patricia Paay.

Aan de desk bij het showbizz programma vertelde Ronald een verhaal dat niet zou misstaan in DNA Onbekend. Enkele maanden geleden kreeg hij te horen dat hij familie moest zijn van La Paay. 

Stamboom

Ronalds ouders zijn al overleden, daardoor was het voor hem lastig om de claim te checken. Mede om die reden nam hij zelf contact op met Patricia die het ook niet zeker wist. Ze besloot de stamboom na te laten lopen en kwam tot een verrassende conclusie: ze zijn inderdaad familie.

Broer en zus

Wat blijkt: de opa van Ronald is de broer van de oma van Patricia: "Nou, weet ik niet precies wat ons dat maakt", gaf Ronald toe, maar daar had zijn Shownieuws collega Patty Brard wel een antwoord op. Ze meende dat Molendijk en Paay neef en nicht waren, maar dat bleek iets te voorbarig. De oma van Patricia is Ronalds oudtante en voor Patricia is opa Molendijk haar oudoom.

Achterneef & nicht

Dit maakt Ronald (56) en Patricia (72) volle achterneef en nicht van elkaar. Of zoals de muziekexpert het onderwerp afsloot: "... Tis nu gewoon Ronald Paay. Klaar ermee!

Meer over