Ronnie Flex rookte tijdens Expeditie Robinson

Tijdens zijn deelname aan Expeditie Robinson moest rapper Ronnie Flex het stellen zonder drank en drugs. Maar het lukte hem wonder boven wonder wel te blijven roken.

Ronnie (23) werd donderdag naar huis gestuurd in de vijfde aflevering van Expeditie Robinson. Voor de naar eigen zeggen weinig sociale rapper was het een enorm avontuur, zeker omdat hij al had verwacht de eerste uitzending te sneuvelen

Peuken 

Al die dagen zonder drank ging hem prima af, maar niet kunnen roken was een probleem. Gelukkig vond hij een creatieve oplossing, zo onthulde RTL Boulevard vrijdag. Het zogenaamd verlaten Expeditie-eiland Mantapayas blijkt namelijk ook een populaire stek voor lokale vissers. Buiten de opnames om zocht Flex op die plekken naar achtergelaten sigarettenpeuken. Deze "buit" probeerde hij dan boven het kampvuur aan te steken om zo toch aan zijn fix te komen. "Dan ben je wel behoorlijk verslaafd" concludeerde Albert Verlinde.

Drank & Drugs

Overigens kon Albert ook nog melden dat Ronnie niks meekreeg van het succes van zijn zomerhit Drank & Drugs. De plaat met Lil' Kleine werd razend populair in de dagen dat hij op het eiland zat. Uiteindelijk was het Dennis Weening die er achterkwam toen hij in een internetcafé even online kon. In 2011 overkwam Do trouwens hetzelfde toen ze op expeditie ongemerkt een hit kreeg met Hij Gelooft In Mij.

Ronnie's real life soap

Albert liet ook nog weten fan te zijn van Ronnie, vooral zijn onderkoelde gevoel voor humor kon Verlinde waarderen. Het zou hem dan ook niets verbazen als Flex een eigen reallife soap zou krijgen. Zelf denkt hij meer aan een culinair reisprogramma: “Sinds Expeditie Robinson wil ik gewoon graag een reisprogramma. Ik wil gewoon sardientjes eten in Italië en vervolgens naar Japan gaan en daar wat eten en gewoon te vertellen hoe leuk het allemaal is.“

Dan mag Ronnie wel opschieten: Airen Mylene is hetzelfde van plan.

Reageren