Roy Donders brengt shotje op de markt

Roy Donders heeft de smaak te pakken. Tijdens de Tilburgse kermis heeft hij een eigen dranktempel waar iedereen kan genieten van een echt ‘Donders-shotje’.

Iedereen die naar de Tilburgse kermis gaat kan niet om Roy Donders heen. De huispakkenkoning beschikt tijdens het evenement over een eigen feestcafé. In 'Donders Paleis’, zoals het café heet, kunnen fans tot diep in de nacht feesten met een heus Donders-shot in de hand. ‘’14,5 procent dus lekker uit de plaat!’’, schrijft hij op Facebook.

Afbeelding

Donders-shot

Volgens Roy Donders smaakt het drankje naar Danoontje aardbei. Het zoete goedje is wel iets duurder dan het bekende toetje, de drank Donders-shot kost 2,50 per shotje en voor een volle fles moet je maar liefst 40 euro neerleggen. Je zou bijna denken dat je er spontaan krullen van krijgt. 

Donders Paleis

De realityster trapt vanuit zijn feestcafé Donders Paleis de Tilburgse kermis af met een optreden. Het repetoire van Roy is nog niet avondvullend, en dus heeft hij ook andere artiesten uitgenodigd om tijdens het evenement op te komen treden. Corry Konings, Sieneke en Dave Roelvink zijn bijvoorbeeld van de partij. Roy's grootste fan Mick Jagger komt helaas niet optreden.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat het drankje van Roy Donders net zo populair wordt als het juichpak. Als je er genoeg van drinkt is het wél aannemelijk dat het oranje gewaad er een stuk beter uit gaat zien.

Reageren