Voor meer haar

Roy Donders opnieuw onder het mes in Turkije

8 juli 2021 10:12 | sterren | Door Jef Willemsen

© Nick van Ormondt
Roy Donders is naast stylist en realityster ook ambassadeur van een Turkse plastische chirurgiekliniek. Om die reden is hij, ter promotie, onder het mes gegaan voor een nieuw type haartransplantatie.

Donders heeft van zichzelf nog voldoende harde krullen, maar hij was kennelijk ontevreden over zijn baardgroei. De Turkse kliniek wist daar wel raad mee.

Baardtransplantatie

Op Instagram praat Donders zijn volgers bij over de redenen voor zijn ingreep. Hij meende erg veel haartjes te missen en gaten in zijn baard te hebben. Een transplantatie moet de oplossing bieden. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kliniek Donders (@kliniekdonders)

Liposuctie

Eind vorig jaar was Donders ook al in Istanbul te vinden voor de nodige cosmetische ingrepen. Hij ging vier uur onder het mes om onder meer hardnekkige vetophopingen weg te laten zuigen en zijn lichaam met liposculptuur meer in vorm te brengen.

Te vroeg

Roy's gesleutel aan zijn lichaam baart showbizzkenners als Evert Santegoeds zorgen. Zo zei hij in Shownieuws: "Hoe oud is die gozer? 30 of zo? Ik houd echt mijn hart vast met al die operaties op die leeftijd. Jongens, het is toch veel te vroeg?"

Meer over