Roy Donders wil Duitsland veroveren als zanger

In zijn nieuwe realitysoap doet Roy Donders een poging om door te breken als zanger in Duitsland. Al gaat dat niet zonder slag of stoot.

Bij Koffietijd vertelde de stylist van het zuiden over het vijfde seizoen van zijn realityreeks dat eerder dit jaar van RTL 5 naar SBS 6 verhuisde

Verbouwing

De komende weken zijn er twee belangrijke verhaallijnen in de serie. Allereerst wordt het huis van Roy en zijn vriend Marvin Ophof volledig verbouwd naar de wensen en voorkeuren van het stel. Zo komt er een sauna en een massageruimte en uiteraard mag een schouw en een open haard met grote kroonluchter in de woonkamer niet ontbreken.

Schlagerkoning

Belangrijker nog is Roy's poging zijn loopbaan als zanger nieuw leven in te blazen. Hij groeide op met Duitse schlagers omdat hij ieder weekend bij zijn grootouders muziekprogramma Immer wieder Sonntags meekreeg. Nu stond hij zelf tussen de braadworsten en de Beierse klederdracht en dat stemde de aanstormende schlagerkoning behoorlijk zenuwachtig: "Niemand kent me natuurlijk in Duitsland. Ik was bang dat mensen weg zouden lopen. Maar ze bleven allemaal staan en wilde daarna zelfs op de foto. Wat mij betreft is de start boven verwachting."

Roy Donders: Stylist van het zuiden, vrijdag om 21.30 uur, SBS 6.

Meer over:

Reageren