Roy Donders zegt theatershow af

Roy Donders, de stylist van het zuiden, zegt zijn theatertournee af wegens een overvolle agenda. Hij had het organiseren ervan iets overschat.

De drukbezette Brabantse stylist wilde zijn glitterimperium uitbreiden met een theatertournee. Daarin zou hij zelfs met zijn zus zingen. Maar de stylist neemt iets te veel hooi op zijn vork. Roy vertelt: “Ik heb het superdruk met het opzetten van de winkels en mijn kledinglijn. De theatertournee vergt meer tijd en energie als ik had gedacht. Ik vind dat ik een show neer moet zetten waar ik echt achter sta. Daarom heb ik toch op het laatste moment besloten het niet door te laten gaan.” Dat slechts 1/3 van de kaartjes voor de theatertournee verkocht waren, speelde misschien ook mee in het besluit van Roy.

Ooit op een dag…

Fans hoeven niet te treuren. De zonnebankbruine Brabander met de harde krullen staat elke dag in zijn winkels in Tilburg en heeft tijd zat om op de foto te gaan en met zijn fans te kletsen. Als het aan Roy ligt, komt de droom van een theatertournee nog wel een keer uit: “Ik wil echt wel de theaters in maar dan wel op de manier waarop ik het vooraf had bedacht. De fans die een kaartje hebben gekocht krijgen zo snel mogelijk hun geld terug.”

Op 27 oktober gaat op RTL5 weer een nieuw seizoen van start van de livesoap rond Roy Donders.

Lees ook:
Deze huishoud-tip van Roy blijft de moeite waard

Reageren