RTL 4 leent Chantal Janzen avondje uit voor bedankfeest prinses Beatrix

Een bijzondere eer voor Chantal Janzen. Het RTL-gezicht heeft verklapt dat ze het dankfeest voor prinses Beatrix gaat presenteren.

Chantal kan het bijna niet geloven. “Je dekt je meteen in. Als je een groot cadeau krijgt, denk je ‘dat kan ik niet aannemen’”, vertelde ze aan Humberto Tan. “Ze hebben zoveel leuke mensen bij de publieke omroep.”

Verzoek vanuit koninklijke kring

RTL-directeur Erland Galjaard was in eerste instantie niet van plan om Chantal een avondje uit te lenen, vanwege de concurrentie van Nederland 1. Uiteindelijk zwichtte de omroepbaas toch omdat er speciaal vanuit koninklijke kringen naar de presentatrice is gevraagd.

Beatrix bedankt

Nederland brengt op 1 februari in Ahoy een ode aan prinses Beatrix als dank voor 33 jaar koningschap. De organisatie van de dankbetuiging Beatrix met Hart en Ziel ligt in handen van het Nationaal Comité Inhuldiging en bestaat uit muzikale odes van bekende en onbekende Nederlanders.

Live-uitzending

Daarnaast bedanken onder anderen Erica Terpstra, Humberto Tan en Anita Witzier de oud-koningin met een persoonlijke groet. Beatrix met Hart en Ziel wordt op 1 februari 2014 live uitgezonden op Nederland 1 en duurt van 20.30 uur tot 22.00 uur.

Reageren