RTL 4 onthult castfoto jubileumseizoen 2015/2016

17 augustus 2015 16:25 | sterren | Door Televizier

© RTL Nederland

RTL 4 heeft vlak voor de start van het jubileumseizoen de nieuwe castfoto van Goede Tijden Slechte Tijden gepresenteerd. De kleurenkeuze viel ditmaal op chique blauwtinten.

Wie snel telt, ziet dat de vaste cast dit jaar uit 21 spelers bestaat. Wel is al bekend dat Ferry Doedens, hier nog prominent op de voorgrond, eind december de serie verlaat. Ook maakt Camilla Meurer binnenkort haar rentree als Monica de Klein én komt de dochter van Linda Dekker op den duur ook naar Meerdijk. 

Jef Alberts blijft van de partij

Verder valt op dat ook Bartho Braat op de gevoelige plaat is gezet, waarmee de geruchten dat Jef Alberts zou verdwijnen voorlopig definitief van de baan lijken. Tevens hebben nieuwkomers Babette van Veen en Buddy Vedder hun plekje tussen de vaste spelers al veroverd en poseert Miro Kloosterman op zijn debuutfoto alsof hij het al jaren doet.

Start nieuw seizoen GTST

Over 14 dagen gaat het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden van start. Om het geheugen even op te frissen herhaalt RTL de laatste veertien dagen tot de uitermate verwarrende zomercliff. Het gaat een bijzonder jaar worden, zo belooft RTL 4. Niet in de laatste plaats omdat de soap op 1 oktober alweer 25 jaar bestaat, een unicum op de Nederlandse televisie. 

Meer over