RTL 5-baas negeert Euvgenia Parakhina

9 Januari 2015 14:15 | sterren | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Voormalig So You Think You Can Dance-jurylid Euvgenia Parakhina werd telefonisch ontslagen door RTL 5-baas Paul Cormont. Alsof dit niet erg genoeg was, negeerde hij haar ook nog eens op een feestje. Ze is er klaar mee.

Euvgenia Parakhina heeft schoon genoeg van het gedrag van Paul Cormont, dat vertelt ze in weekblad Weekend. De voorman van RTL 5 was net als Parakhina op de lancering van het tijdschrift van Wendy van Dijk, maar hij zag een gesprek met het voormalig So You Think You Can Dance-jurylid niet zitten. “Ik had verwacht dat hij naar mij toe zou komen, maar ondanks dat ik netjes gedag zei, deed hij dat niet. Daarom ben ik zelf op hem afgestapt“, vertelt ze.

Euvgenia Parakhina 

Euvgenia Parakhina heeft duidelijk gezegd wat ze van de situatie vindt. “Ik heb heel duidelijk gezegd dat ik het erg vind en dat hij mij heel veel pijn gedaan heeft, en dat ik het heel fijn zou vinden als we het kunnen uitspraken. Ik heb met hem afgesproken dat we in januari samen gaan zitten. Ik wist niet dat ik zó sterk kon zijn, door zelf op hem af te stappen en hem dit te zeggen.”

Telefonisch ontslag

Het telefonisch ontslag doet haar nog altijd pijn. “Ik heb alleen dat ene telefoontje gekregen en daarna heeft RTL niets meer van zich laten horen. Ik vind het pijnlijk, heel pijnlijk. Ik was heel erg verdrietig”, vertelt ze. “RTL bekijkt dit niet vanuit het menselijk oogpunt, maar voor mij is het belangrijk dat ik een normaal gesprek met RTL krijg waarin ik uitleg en redenen hoor, waardoor ik het voor mezelf kan afsluiten. Ik wil het gewoon uitgesproken hebben.”

RTL 5 

Euvgenia Parakhina werd door RTL 5 ontslagen, omdat de Vlaamse zender VTM een extra jurylid uit eigen land in het programma wilde hebben.

Meer over