Aan de desk

RTL Boulevard haalt Eddy Zoëy binnen

29 augustus 2019 16:29 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa
Eddy Zoëy staat komend seizoen achter de desk van RTL Boulevard. De showrubriek van RTL 4 heeft hem binnengehaald als nieuwe presentator. 

Eddy is op maandag op september voor het eerst te zien, zo meldt RTL Boulevard uiteraard zelf. De 52-jarige Eddy kijkt uit naar zijn Boulevard-avontuur: "Ik ben part if the team. een van de hosts. Ik vind het erg leuk", zo liet hij donderdagmiddag weten tijdens de perspresentatie van RTL in Halfweg.

Boulevard-team

Eddy Zoëy vormt nu samen met Ruben Nicolai, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem, Bridget Maasland en Luuk Ikink het vast presentatieteam van RTL Boulevard

Take me Out

Eddy is wat je zegt een oude rot in het tv-vak. Hij startte in 1997 bij RTV Oost en stapte een jaar later over naar BNN. Daar maakte hij onder meer het spraakmakende Nu we er toch zijn, waarin hij met zijn camera- en geluidsman bij onbekende mensen at en bleef slapen. In 2009 ging hij al eens bij RTL aan de slag. Toen maakte hij onder meer Expeditie Robinson en Take me Out voor RTL 5. En nu is hij weer terug op het oude nest.

Meer over