RTL Late Night in het teken van Armin van Buuren

RTL Late Night zendt woensdag 28 oktober een special uit over en met Armin van Buuren. De dj is een uur lang eregast aan tafel bij Humberto Tan en treedt ook op.

RTL Nederland maakte het nieuws over de Armin van Buuren special vandaag bekend

Het succes van Armin

Armin komt woensdag vertellen over zijn spectaculair succesvolle loopbaan. Hij werd al vijf keer uitgeroepen tot beste dj ter wereld en heeft de titel 'koning van de dance' inmiddels meer dan verdiend. Toch lukt het hem gezin en werk te combineren. In eerdere interviews verklapte Van Buuren hoe hij regelmatig 's nachts luiers verschoonde nadat hij een paar uur eerder nog voor duizenden zijn draaikunsten vertoonde.  

Embrace

Hij komt ook praten over zijn nieuwe album Embrace en de vraag wie of wat hij zelf omarmt gaat zeker voorbij komen, zo belooft RTL in een persverklaring. Naast Armin schuiven ook zijn vrouw Erika, broer Eller, zijn ouders en zanger Mr. Probz aan. Met hem brengt Armin hun huidige hitsingle Another You. 

RTL Late Night specials

Het is niet de eerste keer dat RTL Late Night een aflevering wijdt aan één gast. Eerder viel onder meer Marco Borsato, John de Mol en Pharrel Williams die eer ten deel. 

Reageren