RTL Late Night in het teken van Marco Borsato

Een speciale aflevering van RTL Late Night heeft veel kijkers kippenvel bezorgd. De talkshow stond in het teken van Marco Borsato vanwege de komst van zijn nieuwe album Duizend Spiegels.

Duizend Spiegels ligt vanaf 22 november in de winkels. De nieuwe plaat vliegt werkelijk over de toonbank want er zijn inmiddels al 50.000 stuks over de toonbank gegaan. Daarmee is het album direct platina en bewijst Borsato maar weer eens dat hij een van de populairste artiesten van Nederland is.

Muziek

Bij Humberto vertelde Marco over zijn gevoelens tijdens het maken van het album. De titel van Marco's nieuwe plaat verwijst naar de rol van muziek. "Een lied heeft het effect van duizend spiegels", legt de zanger uit. "En tekst wordt bij wijze van spreken door duizend mensen op duizend manieren geïnterperteerd. En al die versies zijn even waar, omdat elke persoonlijke interpretatie uiteindelijk iets zegt over jezelf en over je eigen geschiedenis."

Speciale aflevering

In de speciale aflevering schoven ook zijn vrouw Leontine en goede vriend John Ewbank aan. Het gesprek ging onder andere over de moeilijke periode na het failliet gaan van artiestenbureau The Entertainment Group. Componist John Ewbank praatte ook over de bijzondere band met zijn vriend Marco. De twee werkten als zanger en producer samen aan vele albums, waaronder Zien, Rood en Wit Licht.

Samen Voor Altijd

Een mooi moment was het optreden van Marco en John met hun dochtertjes Jada en Day. Het viertal zong het nieuwe nummer Samen voor Altijd. Talent zit blijkbaar in de familie want dit nummer nam Marco op samen met zijn 10-jarige dochter Jada.

Tournee

2014 beloofd een mooi jaar te worden voor Marco Borsato en zijn fans. Vanaf vrijdag 11 april begint de zanger aan een tournee langs alle provincies in Nederland. De tour begint in Tivoli, Utrecht en eindigt in de Ziggo Dome op 28 en 30 mei 2014.

Reageren