Lieve

Married At First Sight-Lars heeft nieuwe liefde gevonden

7 april 2021 09:28 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Instagram Lars Scheve

Lars Scheve werd in Married At First Sight gekoppeld aan Lizzy Witlox, maar hun huwelijk hield geen stand. De deelnemer aan het RTL-programma heeft nu de liefde bij een ander gevonden en iedereen mag het weten.

Lars (35) is namelijk tot over zijn oren verliefd op Lieve, die hij heeft leren kennen via een datingapp. "Wat krijg je als bij een (werk)bezoek aan een basisschool de kleuterjuffrouw stiekem wel erg leuk blijft te zijn", schrijft hij bij een foto van hem en Lieve samen op Instagram.

Verliefd

De laatste weken was de agent vooral de vragen over zijn liefdesleven aan het ontwijken. "De vraag is veel gesteld, het antwoord in het midden gebleven, maar hoe mooi is het om nu te kunnen vertellen dat ik mijn perfecte match gevonden heb. Zo voelt echt verliefd zijn."

Genieten 

Lars is helemaal in de wolken met schooljuf Lieve, die zes jaar jonger is. “Goede gesprekken, spontane avonden, lekkere wijn, samen jezelf zijn, leuke stadswandelingen en stickers naar elkaar sturen. Leuke vrienden en familie leren kennen en vooral samen genieten."

Breda 

Zijn nieuwe liefde, die bij hem om de hoek in Breda woont, zet hij nog even extra in het zonnetje. “Een volwassen, mooie en intelligente vrouw vol energie, die even slechte grappen maakt als ik, in dezelfde versnelling staat en ook nog eens op loopafstand in de mooiste stad van Nederland woont. Wat wil je nog meer?"

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lars Scheve (@laaars)

Meer over