RTL-weervrouw Amara Onwuka draagt gewoon wat ze wil

19 Juli 2013 09:41 | sterren | Door Televizier

© RTL

Amara Onwuka presenteert het weer in de meest exotische outfits: van kanariegele jurkjes tot fel roze ensembles. Hier kwam aardig wat kritiek op, maar daar trekt ze zich niets van aan.

Sinds mei staat Amara Onwuka dagelijks om 04:00 uur op om het uitgebreide weerbericht bij het RTL Ontbijtnieuws te presenteren. Haar excentrieke outfits maken de tongen flink los. Met name Maik de Boer was niet erg te spreken over haar kledingkeuzes.

Maik de Boer

Stijlmeester Maik de Boer liet aan RTL Boulevard weten dat hij de outfits van Anmara een beetje vindt afleiden. "Ik houd er van, maar dan lekker in een discotheek met zijn tweetjes. Op het nieuws moet je wel gepaste kleding dragen. Het gaat natuurlijk om het weer," aldus De Boer.

Anmara Onwuka

In een interview met Televizier liet de weervrouw al weten dat de kritiek haar niet veel doet: "Haha, iedereen heeft een mening en hier kan ik wel om lachen. Liever dit dan dat je helemaal niets losmaakt bij de mensen."

In de Telegraaf vertelt ze vandaag dat ze gewoon draagt wat ze leuk vindt en "dat het qua kleur niet gek genoeg kan." Ze vervolgt: "Mijn kleding stem ik zorgvuldig af met twee stylistes en ik moet zeggen dat ik niet de enige weervrouw bij RTL ben die dit soort kleurrijke jurkjes draagt, let maar eens op."

Zou Helga van Leur dan binnenkort te zien zijn in een dergelijk geel jurkje?

Afbeelding

Meer over